En fredag för ett tag sedan så smet jag och min man iväg hemifrån för att äta middag på Toso vid Götaplatsen här i Göteborg. Vi passade på när vi hade barnens farmor hemma som barnvakt.
Eftersom vi är småbarnsföräldrar så vågade vi inte boka bord alltför sent. Vi valde en tid strax efter jobbet på fredagkvällen istället. Perfekt att kunna vara ute, äta middag, dricka något glas vin och ändå vara hemma i tid för att få sina timmars skönhetssömn… Haha, vi är inte alls gamla eller så!
Jag hade min nya klänning från Michael Kors som jag fått från min snälla man. Han fick dessutom ta några bilder på mig när vi var på väg till restaurangen. Jag är ganska ovan vid att ha klänning. För att känna mig mer bekväm så hade jag svarta jeans under och kängor till. Efter fotograferandet så tog vi en promenad bort till Götaplatsen och vårt bokade bord.
Middag på restaurang Toso
Entrén till Toso vittnar om att de verkligen har lagt mycket energi på detaljerna för att skapa en asiatisk känsla. De säger själva att de är en ”panasiatisk” restaurang. På menyn märktes det genom att de hämtat influenser till maträtterna från flera olika asiatiska kök som det kinesiska, koreanska och vietnamesiska till exempel.
Tanken är att man ska beställa in ett antal mindre rätter per person och därför kan man också dela och smaka av varandra. Perfekt om man vill kunna testa olika maträtter.
Vi testade bland annat vietnamesiska rullar, softshell crab som var friterad, korean BBQ och softbun (som syns på bilden ovan) med oxbringa. Bäst av allt var ändå efterrätten. En chokladfondant med kokos- och yoghurtglass och grillad ananas.
Vi var mätta när vi gick hemåt och väldigt nöjda efter en fin fredagsmiddag!
Bli först att kommentera!